Detailhandelsfonds 0004

Stichting Detailhandelsfonds

De stichting Detailhandelsfonds (SDF) heeft ten doel het financieel mogelijk maken van projecten en activiteiten die bijdragen aan een goede sociaaleconomische ontwikkeling van de sector detailhandel met het oog op het maatschappelijk belang van deze sector (onder andere waar het gaat om werkgelegenheid en leefbaarheid) en die niet uit reguliere middelen gefinancierd kunnen worden.

Looptijd SDF

De tijd waarin SDF subsidies kan verstrekken is wettelijk vastgelegd. Op 31 december 2020 moet SDF haar boeken sluiten en alle verstrekte subsidies verantwoorden aan het Vereffeningsorgaan PBO. Het SDF bestuur heeft daarom besloten dat projecten van subsidie-aanvragen mogen duren tot uiterlijk eind oktober 2020 en dat alle verantwoordingen in november 2020 moeten worden ingediend bij SDF (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Lees meer

Jaarverslag 2018

Het Bestuur verklaart dat het jaarverslag een getrouw beeld geeft van de grootte en de samenstelling van het vermogen van SDF en van de ontwikkeling daarvan gedurende 2018.

Download hier het financieel verslag 2018
Download hier de controle verklaring van de accounant
Download hier het Rapport van de Raad van Toezicht SDF over 2018

Lees meer

Overzicht toekenningen SDF

Ingediende projectaanvragen worden doorgaans behandeld op de eerstvolgende Bestuursvergadering SDF.
Download hier een overzicht van de toegekende projecten.

 

Lees meer